Prijzen schildersbedrijf

Als u uw woning of garage wilt laten schilderen door een schilder is het natuurlijk belangrijk dat u een beeld heeft van de prijzen. Welke kosten moet u maken? En welke mogelijkheden zijn er precies om uw huis mooi in de verf te krijgen. Vaak is het afhankelijk van de staat van de woning, hoe gemakkelijk alles te bereiken is en wat u van het eindresultaat verwacht. Daarnaast is het belangrijk of het binnen of buiten gebeurt.

De prijzen van een schilder?

Laten we u enkele prijsvoorbeelden geven van wat een schilder allemaal kan doen en wat het ook kost. Weet echter dat het om prijsvoorbeelden gaat en dat u het beste een offerte op kunt vragen om de exacte kosten van uw schilder klus te ontdekken.

Enkele prijsvoorbeelden:

  • Schuren, in de grondverf plaatsen en het plamuren gebeurt vanaf 15 euro per vierkante meter
  • De volledige voorbereiding en het aflakken met een laag gebeurt vanaf 40 euro per vierkante meter
  • De volledige voorbereiding en het aflakken met twee lagen gebeurt vanaf 45 euro per vierkante meter
  • Bij het binnen schilderen is het mogelijk om twee lagen latexverf op behang te laten plaatsen vanaf 15 euro per vierkante meter
  • Het binnen schilderen op een laag pleisterwerk kost ook 15 euro per vierkante meter
  • Structuur verf kan aangebracht worden met de hand voor 20 euro per vierkante meter en met een machine voor 15 euro per vierkante meter

Er is meer dan de prijs!

Weet echter dat er meer is dan alleen de prijzen van een schilder. Kijk ook naar de kwaliteit van het werk! Als het namelijk slecht gedaan wordt en over een paar jaar alweer opnieuw gedaan moet worden dan is het beter om nu wat meer te betalen.

Schilders vergelijken?

Het beste kunt u het aanbod vergelijken door offertes op te vragen bij schilders uit uw regio. Zo is het namelijk mogelijk om een beter beeld van de markt te krijgen en kunt u de juiste keuze maken. U betaalt dus niet te veel voor uw opdracht. Vraag schilder offertes op.

Lokale schildersbedrijven vergelijken?

Benader schildersbedrijven uit uw regio en vergelijk het lokale aanbod. Gebruik onze offerte service en krijg een overzicht van de kosten voor uw klus. Gratis en vrijblijvend.