Schilder inhuren

Een schilder inhuren kan om verschillende redenen gebeuren. Graag geven we u een overzicht van de werkzaamheden welke een schilder voor u kan uitvoeren.

  • Een schilder kan uw woning schilderen (zowel binnen als buiten)
  • Een schilder kan uw huis behangen
  • Een schilder kan u adviseren welke kleuren u het beste kunt gebruiken
  • Een schilder kan met de juiste technieken en kleuren uw woning restaureren
  • Een schilder kan in uw woning kleine reparaties doen rondom het behangen en het schilderwerk
  • Een schilder kan uw zonwering en andere zaken verwijderen en weer terugplaatsen

Wat kost het inhuren van een schilder?

Natuurlijk is het goed om te weten wat de kosten zijn van een schilder, voordat u deze inhuurt. Maak altijd goede afspraken met de schilder om verassingen achteraf te voorkomen. Een schilder kunt u trouwens per uur inhuren, maar ook per vierkante meter. Het tarief per uur van een schilder ligt rond de 35 euro per uur.

Als u een schilder per vierkante meter inhuurt dan moet u rekenen op een prijs van 10 euro per vierkante meter voor sauswerk en bij buitenschilderwerk rond de 35 euro per vierkante meter. Het uurtarief voor een buitenschilder ligt trouwens vaak 5 euro per uur hoger dan van de binnenschilder.

Geld besparen en het zelf doen?

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om geen schilder in te huren. Het is dan verstandiger en beter om wat minder vakmanschap te verwachten en ook om te weten dat het schilderwerk vaak minder lang mee gaat. In plaats van om de zeven jaren buiten schilderen, zult u dit om de drie tot vier jaar moeten doen. Vakmanschap is meesterschap! En daarom is het slimmer om een schilder in te huren.

Schilders uit uw regio vergelijken?

Het beste kunt u het aanbod vergelijken door offertes op te vragen bij schilders uit uw regio. Zo is het namelijk mogelijk om een beter beeld van de markt te krijgen en kunt u de juiste keuze maken. U betaalt dus niet te veel voor uw opdracht. Vraag schilder offertes op bij lokale schildersbedrijven in Belgiƫ.

Schildersbedrijven vergelijken?

Benader schildersbedrijven uit uw regio en vergelijk het lokale aanbod. Gebruik onze offerte service en krijg een overzicht van de kosten voor uw klus. Gratis en vrijblijvend.