Garantieregeling

Als u uw woning van binnen of van buiten laat schilderen door een professionele schilder dan wilt u natuurlijk ook graag garantie krijgen op het schilderwerk. U wilt niet na een jaar ontdekken dat het schilderwerk erg slecht is gebeurt en er opeens rottende delen naar boven komen bijvoorbeeld.

Het lezen van de garantieregeling is daarom van groot belang. Het is belangrijk om te weten wat er wel en wat er niet onder deze regeling van de schilder valt.

Een goede schilder geeft garantie!

Natuurlijk zegt de garantieregeling schilder ook wat over de schilder zelf. Zo zal de schilder graag een garantie op zijn werk geven als hij weet dat hij perfect werk levert. Een schilder die geen garantie geeft is natuurlijk snel geneigd om ook minder goed werk te leveren. Hij hoeft immers geen nazorg te geven of te bieden. Op de lange termijn zal hem dit natuurlijk opbreken. Echter voor u kan het vervelend zijn als hij uw woning komt schilderen.

Hoe weet u welke garanties er gelden op het schilderwerk?

Door de schilder te vragen naar de garantieregeling is het mogelijk om te ontdekken wat er mogelijk is. Zo kunt u precies ontdekken wat er wel en wat er niet onder de garantieregeling valt. Ook weet u precies vooraf of er überhaupt wel een garantie op het schilderwerk is.

Meerdere offertes opvragen

Voordat u het schilderwerk uitbesteed is het slim om meerdere offertes van verschillende schilders op te vragen. Zo kunt u ontdekken welke prijzen er gelden en ook wat er precies mogelijk is. Natuurlijk kunt u dan ook aandacht schenken aan de garantieregeling per offerte!

Schilders uit uw regio vergelijken?

Het beste kunt u het aanbod vergelijken door offertes op te vragen bij lokale schilders. Zo is het namelijk mogelijk om een beter beeld van de markt te krijgen en kunt u de juiste keuze maken. U betaalt dus niet te veel voor uw opdracht. Vraag schildersoffertes op bij lokale schilders in België.

Schildersbedrijven vergelijken?

Benader schildersbedrijven uit uw regio en vergelijk het lokale aanbod. Gebruik onze offerte service en krijg een overzicht van de kosten voor uw klus. Gratis en vrijblijvend.